19 Aralık 2013 Perşembe

#Lush Alışverişi - Lemony Flutter / Jumping Juniper

Günaydın Herkese!
Hiç çıkmak istemediğim mağazalardan olan LUSH'a gittim geçen haftasonu.Ne zamandır istediğim tırnak eti kremini almak için.Taibi ki LUSH a gidip kendini kaybetmemek elde değil.Neyse ki kendimi yılbaşı indirimlerini beklemeye adadığım için birde çok övgüyle bahsedilen şampuanı alarak hızla uzaklaştım mağazadan:)İşte alışveriş çantamın içini dolduran güzellikler..






Ben manikürü evde yapanlardanım.Lemony Flutterin çok faydası olduğunu duyunca denemek istedim.Ürünün vaadleri : "Bütün vücuttaki sertleşmiş bölgeler bilhassa, tırnak ve tırnak derisi için özel tasarlanmış, içerisindeki temel yağlarla son derece besleyici, bakım yapıcı ve nemlendirici kremimiz. Dizler, topuk, dirsek gibi sert derinin bulunduğu bölgeler içinde ve manikür yaparken de işinizi kolaylaştıracak özellikte." böyle.Henüz bir kere denemiş biri olarak ilk izlenimim oldukça olumlu.



Rengi kokusu muhteşem.Limon seven biri olarak zaten bayılacağıma emindim.Fiyatıda kullanım miktarını düşünecek olursak oldukça uygun.
Yağlı saçlardan muzdarip biri olarak bloglarda okuduğum yorumlar sonuu LUSHa gidip bu ürünün almasam olmazdı.Jumping Juniper adındaki bu tatlı eflatun katı şampuanın vaadleri: "Yağlı saçları kontrol altında tutmak için tasarlanmıştır. Biberiye ve lavanta mikrop oluşmasını önlerken, saç derisini yatıştırır, korur, yine antiseptik ardıç yağı ise yağ dengesini sağlar. Limon ve misket fazla yağı alıp, temizlerken saça parlaklık verir." bu şekilde.Henüz deneme fırsatım olmadı.Lushtaki bayan her yıkamada değilde haftada 1-2 kere kulanmamın daha sonuç vereceğini söyledi.Yani saçınızı 2 güne bir yıkıyorsanız bir yıkamada bunu diğer yıkamada eski şampuanınızı sonra yine bunu şeklinde br döngü :) Yanındaki gümüş renkli kutu ise ayrı satılıyor.Ama şampuanı muhafaza etmem gerektiği için hemen aldım.Seyahatlere gidierkende pratik olur diye düşündüm.


Ve son olarak aslında hep merak ettiğim ama yüzümde yer yer akne izleri olduğundan doktoruma danışmadan ürün kullanamadığımdan alamadığım Mask of Magnamintyin testerını rica ettim ama çok hızlı tükendiği için kalmamış.Onun yerine yine benim cildime uygun olduğunu söylediği Aqua Marina temizleyicisinden verdi.İnşallah iyi gelir akne lekelerime...

Sizlerin favori LUSH ürünlerinizi yorum olarak mutlaka bekliyorum.

Başka alışveriş yazılarda görüşmek üzere!



twitter  |  instagram  |  pinterest  bloglovin  |  tumblr

1 yorum :

  1. Lemon Flutterı bende denemek istiyorum ^.^
    Güle güle kullan canıım

    YanıtlaSil

Yorum yaptığınız için teşekkür ederim!